Betal kun for registrerede timer

Få overblik over alle kunder, medarbejdere og opgaver, så du kun betaler for det udførte arbejde.

Book demo
Medarbejder

Ferie, opsigelser og afløsere bliver ikke nemmere

Få struktur på arbejdet omkring det at have medarbejdere med LeanClean. Oplev f.eks. hvordan det, at medarbejdere kan ønske ferie direkte igennem app’en, gør en verden til forskel. Godkender du nemlig ferien, flyttes de konfliktede opgaver automatisk ud på forsiden, hvorefter du kan tildele dem til en anden medarbejder.

Læs om alle funktionerne

Kvalitetskontrol

Beløn dine medarbejdere efter performance

Leverer dine medarbejdere stjernegode kvalitetsrapporter gang på gang? Så er det muligt at belønne dem for den gode indsats, ved at oprette et skræddersyet bonusprogram direkte i LeanClean. Bonussen vil direkte overføres til lønsedlen og medarbejderne få besked om deres præsentation. 

Læs om alle funktionerne

checkmark

6 årlige APV'er

checkmark

Oprethold et rent og godt arbejdsmiljø

checkmark

Dokumenteret oplæring

Løn- og timeregistrering

Får du faktureret for al tid brugt?

Med LeanClean er du sikret den nemmeste vej til at fakturerer for den tid du faktisk bruger. Registrer simpelt og nemt den tid du har brugt efter hver endt opgave, og find mertiden registreret på dine fakturerer sidst på måneden. 

Læs om alle funktionerne

Kommunikation

Glem besværlig kommunikation

Med LeanClean samles al kommunikation mellem kunder, medarbejdere og serviceledere i én enkelt app, som gør det nemt at kommunikere og samarbejde effektivt.

Læs om alle funktionerne

Kunder

Fakturering med ét klik

Vink farvel til at bruge flere dage på fakturering. Med LeanClean er dine aktiviteter forbundet, så alt går automatisk. Bestilles der f.eks. produkter til en kunde, finder systemet selv ud af, om dette er inkluderet i vederlaget eller om det skal faktureres særskilt.

Læs om alle funktionerne

Sådan kommer du i gang

Få en gratis gennemgang af LeanClean, hvor du får indsigt i, hvordan systemet kan give din virksomhed overskud. Det er gratis og uforpligtende. Book demo