Løn- og timeregistrering

LeanClean tager det tunge læs, når det kommer til løn- og timeregistrering. Slip for tastefejl, oversete noter og spildt omsætning.

Book en demo

Track under- og overforbrug på kunder

Har du overblik over, om I bruger den tid kunden betaler for? Måske I bruger mindre tid end estimeret og det afspejles i kvaliteten I leverer? Eller måske I bruger mere tid, uden reelt set at tjene en krone på jobbet? Med LeanClean kan du opsætte automatiske notifikationer ved enten under- eller overforbrug, så du kan imødekomme potentielle faldgruber inden de opstår. 

Kør løn nemt og fejlfrit

Automatisér din lønkørsel og giv dine medarbejdere adgang til selv at registrere ekstra arbejde direkte i LeanClean. På den måde undgår du tastefejl, oversete noter og sure miner. Selv relevante tillæg beregnes automatisk - så det behøver du heller ikke bekymre dig om.

 

Endnu flere
grunde til at vælge
LeanClean

Får du faktureret for al tid brugt?

Med LeanClean er du sikret den nemmeste vej til at fakturerer for den tid du faktisk bruger. Registrer simpelt og nemt den tid du har brugt efter hver endt opgave, og find mertiden registreret på dine fakturerer sidst på måneden.

Sådan kommer du i gang

Få en gratis gennemgang af LeanClean, hvor du får indsigt i, hvordan systemet kan give din virksomhed overskud. Det er gratis og uforpligtende. Book demo