Kommunikation

Skab tryghed med rettidig og proaktiv kommunikation. LeanClean skaber et naturligt kommunikationsflow på tværs af funktioner.

Book en demo

Undgå sure opkald om morgenen

Træt af, at blive ringet op af kunder, som fortæller der ikke er gjort rent? Med LeanClean kan du se følge med i en medarbejders færden, så du ved om de har forladt arbejdspladsen, er mødt til tiden eller om de er på vej.

Effektivitet starter med proaktivitet

Vær på forkant med LeanClean og giv dine kunder besked, før de selv efterspørger det. Send f.eks. en notifikation hvis en medarbejder erstattes af en anden på dagen eller, hvis der ikke kunne gøres rent, fordi lokalet var optaget. 

 

Endnu flere grunde til at vælge LeanClean

Glem besværlig kommunikation

Med LeanClean samles al kommunikation mellem kunder, medarbejdere og serviceledere i én enkelt app, som gør det nemt at kommunikere og samarbejde effektivt.

Kalenderstyring har aldrig været nemmere

Med LeanClean kan du være sikker på, at kontoret altid er gjort rent, inden dine kunder kigger på uret, så du undgår ubehagelige overraskelser. 

Hold styr på tidsplanen og skab tryghed

Få overblik over alle din opgaver med kalendervisningen i LeanClean og find ledige medarbejdere og afløsere, når der opstår nye opgaver og sygdom.  

Lad oversete beskeder være datid

Undgå misforståelser og tabte beskeder i kommunikationen mellem kunde, administration og medarbejdere. Med LeanClean er oversete beskeder datid. 

Sådan kommer du i gang

Få en gratis gennemgang af LeanClean, hvor du får indsigt i, hvordan systemet kan give din virksomhed overskud. Det er gratis og uforpligtende. Book demo