Kvalitetskontrol

Skab rene linjer i alle hjørner af din virksomhed og få øjnene op for, hvornår I gør det godt - nemt og automatisk.

Book en demo

Oprethold et rent og godt arbejdsmiljø

Hvorfor kun lave APV hver 3. år, når du kan gøre det oftere og få endnu flere værdifulde input fra dine medarbejdere? Som standard genererer LeanClean seks APV’er om året - helt kvit og frit - så du altid har mulighed for at opretholde et rent og godt arbejdsmiljø. 

Beløn dine medarbejdere efter performance

Leverer dine medarbejdere stjernegode kvalitetsrapporter gang på gang? Så er det muligt at belønne dem for den gode indsats, ved at oprette et skræddersyet bonusprogram direkte i LeanClean. Bonussen vil direkte overføres til lønsedlen og medarbejderne få besked om deres præsentation. 

 

Dokumenteret uddannelse i brugen af stærk kemi

Med LeanClean oprettes der automatisk spørgeskemaer ved brug af ny eller opdateret kemi, som skal godkendes før tidsregistrering kan påbegyndes. Opret informationsark, spørgeskemaer eller explainer-videoer, som giver den bedste uddannelse og sikkerhed. Systemet lagrer informationerne, så du kan fremvise fuld dokumentation overfor myndighederne.

Optimer din arbejdsdag med tilpassede kvalitetsrapporter

Med vores kvalitetsrapporter kan du være mere produktiv og mindre stresset. Rapporten kan tilpasses til din virksomhed, og med notifikationer til kunden og dine medarbejdere kan du nemt holde styr på mangler. 

Vores system genererer endda forslag til kunder, der har brug for en kvalitetsrapport, så du kan planlægge din uge mere effektivt.

Endnu flere
grunde til at vælge
LeanClean

Gode rutiner skaber gode resultater

Med LeanClean er det let for dine medarbejdere at navigere i infoblade. Alt information er nemlig altid opdateret og tilgængeligt online - både i video og i billeder, så man aldrig er i tvivl. På samme måde er oplæring dokumenteret og systematiseret, så I får en nem og effektiv onboarding. 

Få alting på det rene

Er det umuligt at gøre rent, fordi der ikke er ryddet op? Eller er arbejdet ikke gjort ordentligt? Tag et billede og upload det som dokumentation – så er alt på det rene.

Lad mangler være vejen til ekstra kvalitet

Det er umuligt at undgå at der opstår fejl eller mangler, når man driver en rengøringsvirksomhed. Men med LeanClean oprettes der automatisk et ekstra jobnummer ved tilfælde af negative kvalitetsrapporter, som skal udbedres inden det reelle jobnummer kan fuldføres. På den måde er I sikret at mangler udbedres og at en ny – nu positiv - kvalitetsrapport bliver indhentet efterfølgende. 

Sådan kommer du i gang

Få en gratis gennemgang af LeanClean, hvor du får indsigt i, hvordan systemet kan give din virksomhed overskud. Det er gratis og uforpligtende. Book demo